Selecteer een pagina

VAN DE DOELE NAAR DE KLEINE DOELE.

Tom Groot is een horecaman in hart en nieren. Samen met  Elly runde hij ruim 40 jaar Partycentrum De Doele. Toen hij besloot het rustiger aan te gaan doen kon hij het blijkbaar toch niet laten; De Kleine Doele ontstond op de Koemarkt in Purmerend.

Wat vroeger de slaapvertrekken waren voor boeren in het uit 1650 stammende pand is nu een prachtig pareltje uitkijkend over de Koemarkt, geschikt voor feestjes vanaf 30 personen.

In de sfeervolle ruimte is een mooie bar gebouwd, er hangt een schitterend schilderij van Wim Vaarzon Morel en de monumentale steunbalken vormen een authentieke sfeer. De houten vloer nodigt uit tot dansen, er is feestverlichting, airconditioning, geluidsinstallatie en een beamer en projector voor presentaties of een diashow.

Een nagelnieuwe toiletgroep en een verrassend buitenterras staan ook ter beschikking van onze gasten. Met een relaxte zithoek en gelegenheid voor rokers!

Tom verzorgt samen met zijn enthousiaste team de leukste feesten op maat. U kunt genieten van een Nederlands, Oosters of Italiaans buffet of zelfs een privé-diner!

Liever een geheel verzorgd themadiner of een goed verzorgde vergadering, het is allemaal mogelijk.

Vraag naar alle mogelijkheden die wij bieden. Wij vervullen al uw wensen voor uw unieke feest of evenement.